ტურიზმის აღნიშნული სამაგისტრო პროგრამა ხორციელდება ფრანგულ-ქართული უნივერსიტეტის ორმაგი პროგრამის ფარგლებში, რომლის მიზანიცაა როგორც მატერიალური, ასევე არამატერიალური კულტურული მემკვიდრეობის პოპულარიზაცია. ის გამიზნულია სტუდენტებისთვის, რომლებმაც მიიღეს ბაკალავრის…
მიზნები აღნიშნული პროგრამა ამზადებს მევენახეობისა და მეღვინეობის ექსპერტებს თეორიისა და პრაქტიკის ასპექტების შერწყმით. სტუდენტები იძენენ დარგისათვის აუცილებელ შემდეგ უნარებს: ✅ ვენახის მართვა✅ ვინიფიკაციისა და ენოლოგიის…
პროგრამის აღწერა პროგრამა სთავაზობს ინფორმატიკის პროფესიის საფუძვლების კომპლექსურ და სრულყოფილ სწავლებას, შემდეგი უნარების ჩამოსაყალიბებლად: ✅ პროგრამების შექმნა და განვითარება.✅ პროგრამირების ახალი ენების ცოდნა.✅ კომპიუტერული სისტემების…
საქართველოს ყველის წარმოებისა და რძის ტრანსფორმაციის გზით მიღებული სხვა პროდუქტების წარმოების დიდი ტრადიცია აქვს. თუმცა, ქვეყნის რძის მრეწველობის სექტორი მოდერნიზაციის პროცესს გადის და იზრდება მოთხოვნა…